9 Ocak 2013 Çarşamba

Galatasaray-Polkowice


%34.7 2 sayılık atış, %20 3 sayılık atış ve %45 faul yüzdesi. Bu şekilde şut attığın sürece karşındaki TED bile olsa kazanmak imkansıza yakın hale geliyor…

Türkiye Kupası takımın konsantrasyonunu net şekilde etkilemiş, kendini maça veren hangi oyuncu vardı diye düşünüyorum bir kişi dahi bulamıyorum, ki buna staff da dahil. Galatasaray farkı 14’e çıkardıktan sonra yürüyüp gidebileceği bir maçı rakibe hediye etti, bana lazım değil al senin olsun dedi. Maç sonunda yapılacak Türkiye Kupası seromonisini de bu sonuçtan sonra iptal ettirdi.

İlk devre 20 dakika da yenilen 18 sayı, klasik Ekrem Memnun takımının savunma dozajını gösterse de, 2. yarıya da yine aynı şekilde başlandı. Savunma kaynaklı bir çok hızlı hücum ve akabinde yapılan faullerden eli boş dönülünce arkadan tıpış tıpış geldi Polkowice. Bu sürede panik yapmak yerine Whalen’in kontrolü eline almasını beklerken, o önce 4. faulünü aldı. Yerine giren Özge Yavaş hamlesinin faturasını Ekrem Memnun’a çıkarmak lazım. Buz gibi Özge’yi oyuna almak yerine Şebnem 2’ye çekilip Alba 3 oynayabilirdi veya farklı alternatiflerde düşünülebilirdi. Gruptaki sıralamayı etkilemeyecek olsa da Galatasaray’ı bu halde görmek üzücü. 

Hiç yorum yok: